Menuak

Mahaia partekatzea baino zer hobe!

Biyenak taldeentzako 4 menu ezberdin proposatzen dizkizue.

Ba al da mahaia, zerbitzatutako janariak eta aukeratutako edariak maite diren pertsonekin partekatzea baino gauza hoberik?

Taldeen menuak enkarguz (gutxienez 3 lehenago) egingo dira gure sukaldeko sutegietan, dena prest prest izateko.

BIYENA MENUAK

1 Taldeko Menua

HASIERAKOA

Urdaiazpiko iberikoa

LEHEN PLATERAK

(Aukeran)

Bakailao-entsalada epela

Txangurroz betetako hostopila

Ganboiak plantxan

BIGARRENAK

(Aukeran)

Arkume-txuletatxoak entsaladarekin eta patatekin

Entrekota pikilloekin eta patatekin

Lupia labean

POSTREA

Euskal pastela, arroz-esnea, natillak edo izozkia

EDARIA

(Botila erdia lagun bakoitzeko)

Nafarroako ardo gaztea, sagardoa, ura

Kafea barne

Prezioa: 19,50 € (BEZ barne)

Oharra: Menu hau enkarguz bakarrik, gutxienez 3 egun lehenago

2 Taldeko Menua

HASIERAKOAK

Urdaiazpiko iberikoa

Ganboiak plantxan

Porru eta ganben Vol au vent pikillo saltsarekin

BIGARRENA

(Aukeran)

Legatz betea amerikar saltsan

Entrekota piperraz eta patatekin

POSTREA

Euskal pastela, arroz-esnea, natillak edo izozkia

EDARIA

(Botila erdia lagun bakoitzeko)

Ardo gaztea (Errioxakoa, Nafarroakoa edo Rueda), sagardoa, ura

Kafea barne

 Prezioa: 30,00 € (BEZ barne).

Oharra: Menu hau enkarguz bakarrik, gutxienez 3 egun lehenago

3 Taldeko Menua

HASIERAKOAK

Urdaiazpiko iberikoa

Foie Micuit

Otarrainxkak plantxan

Vol au vent, porruz eta ganbaz betea

PLATER NAGUSIA

Legatza, txangurroz betea, amerikar saltsan

Behi-azpizuna, pikillo eta patatekin

POSTREA

Hostopil-tarta banilla-izozkiarekin

EDARIA

(Botila erdia lagun bakoitzeko)

Ardo ondua (Errioxakoa, Nafarroakoa edo Rueda), sagardoa, ura

Kafea barne

Prezioa: 42 € (BEZ barne)

Oharra: Menu hau enkarguz bakarrik, gutxienez 3 egun lehenago

4 Taldeko Menua

HASIERAKOAK

Urdaiazpiko iberikoa

Foie Micuit

Vol au vent, porruz eta ganbaz betea

Otarrainxkak plantxan

PLATER NAGUSIA

Itsas-zapoa Orioko erara

………………………….

Behi-azpizuna foierekin porto saltsan

POSTREA

Hostopil-tarta banilla-izozkiarekin

EDARIA

(Botila erdia lagun bakoitzeko)

Ardo ondua (Errioxakoa, Nafarroakoa edo Rueda), sagardoa, ura

Kafea barne

Prezioa: 50 € (BEZ barne)

Oharra: Menu hau enkarguz bakarrik, gutxienez 3 egun lehenago

Kontsultatu alergenoak Bíyena jatetxeko kartan